Go Back

Vegán parmezán

Sissi
Vegán parmezánt készíteni sokkal egyszerűbb, mint hagyományos parmezánt. Ráadásul ugye vegán :) meg persze nagyon finom, nem is hiszem, hogy sok promócióra szorul még, inkább mondom hogyan készül.
Előkészítés 5 minutes
Fogás Előétel
Nehézség Könnyű
Eszközök
  • Konyhai robotgép
Hozzávalók
  
  • 1 bögre natúr kesudió 250ml-es bögrét használtam
  • 3-4 ek sörélesztőpehely
  • 1 tk
  • 1 tk fokhagymapor
Elkészítés
 
  • Minden hozzávalót tegyünk a késes robotgépbe, és aprítsuk össze az egészet egy porózus állagú "parmezánná". A kesudiót előtte meg is lehet picit serpenyőben pirítani, hogy pikánsabb legyen az íze.
Kulcsszavak vegán parmezán, vegán sajt