Dolgozz velem!


Üzleti partnereknek

Segítek elbűvölni a vásárlóközönségedet! A szemet gyönyörködtető tartalmakkal, receptekkel, cikkekkel garantáltan felkelted majd a potenciális vásárlóid figyelmét. Legyél te a LOVEBRAND, amit gondolkodás nélkül újra és újra leemelnek a polcról, vagy megrendelnek a webshopodról.

2010-óta foglalkozom marketinggel, azon belül pedig a tartalommarketing a specialitásom, és mondhatni, hogy a szerelemprojektem is egyszerre. Az egészséges élelmiszerekre, kiegészítőkre, vegán brandekre specializálódtam. Ha ilyen jellegű terméked, webshopod van, és tartalommarketing partnert keresel, aki hozzásegít a Social média csatornáid növekedéséhez, a tartalommarketinged magasabb szintre emeléséhez, és magával ragadó tartalmakat készít a termékeiddel, akkor Engem keresel.

Ha van olyan egészségtudatos (növényi alapú, mentes), vagy zero waste szemléletű terméked, szolgáltatásod, ezzel foglalkozó webshopod amihez szükséged lenne socia média kompatibilis tartalmakra, receptekre, cikkekre, vagy ezzel kapcsolatos marketing tanácsadásra akkor keress bátran! Szívesen próbálok ki új dolgokat, és szívesen örökítem meg a Te termékedet is igényes formában, kiváló minőségben.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, illetve úgy gondolod, hogy szívesen dolgoznál velem, akkor töltsd ki az alábbi formot, és rövid időn belül válaszolok e-mailben.

Szeretnél velem dolgozni? Üzenj nekem itt és rövidesen válaszolok e-mailben!

Kiemelt Partnereim

kakaobab 8dad4850 8825 4c89 8896 0bb367a25de1
PNG 1
etkezzjol zold
happy naturals 2000x2000 rounded orange 02 green bold 72dpi

pinit fg en rect red 28