Fehérjét nem csak edzés utáni shake-ként, vagy smoothie alapanyagként használok. Sok receptemben találkozhatsz a fehérjével, mint alapanyaggal, mert megdobja a sütik fehérjetartalmát, ráadásul finomabbak is lesznek tőle, ha a megfelelő ízesítésűt választod.

É vegán (rizs és borsó) fehérjét használok, és a receptjeimet is ez alapján írtam, tejsavó fehérjével valószínűleg nem fog úgy működni, valószínűleg változtatni kell az arányokon (több kellhet belőle, mint a növényi proteinből, mert a növényi fehérje igencsak sok folyadékot képes felvenni.

  • Fehérjék – süteményekben liszthelyettesítőként, Smoothiekban, reggeli joghurtba keverve, zabkásába keverve, shake-ként edzések után.
  • BCAA – El sem tudom képzelni az edzéseket az almás BCAA-nélkül, úgy működik nálam, mint valamilyen Pavlovi reflex, ha épp nincs is kedvem edzeni, belekortyolok a frissítő BCAA-ba, és máris megérkezik a motiváció.